Hívjon minket: +36 42 281 657
H-4300 NYÍRBÁTOR Hunyadi 10 View on Map
 

Kutyabarát szálláshely

Akinek van kutyája, csak az tudja igazán, hogy milyen nagy problémát és szomorúságot jelent a gazdinak, amikor elutazik valahova pihenni, de kedvencét nem viheti magával.

Magyarországon jelenleg még kevés olyan kutyabarát szállás van, ahol a „négylábú vendéget” szívesen fogadják. Sok kutyás küzd hazánkban azzal a problémával, hogy szívesen menne nyaralni, de állatbarát szálláshely hiányában a család kedvencét nem viheti magával, így vagy otthon marad maga is, vagy igyekszik átmeneti gazdit találni a távollét idejére, s közben végig arra gondol, milyen jól is érezné magát vele a kutya vidéken.

Szállodánk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a kutyabarátok számára is elérhető legyen a pihenés és kikapcsolódás, így együtt élvezhetik a szállodánkban töltött napokat.

A Bástya Wellness Hotel**** olyan kutyabarát hotel, ahol a négylábú kedvencek is garantáltan jól fogják érezni magukat.

Fontos számunkra, hogy kutyabarát vendégeinknek és kutya nélkül érkező vendégeinknek egyaránt felhőtlen pihenésben legyen része, ezért néhány szabályra szeretnénk felhívni a gazdik figyelmét, amelyek betartása a valódi kikapcsolódáshoz elengedhetetlen:

  • Szállodánkba kizárólag beoltott, és vendégeink testi épségét nem veszélyeztető kutyusok hozhatók!
  • A szálloda területén kérem, tartsa be a felelős ebtartásra vonatkozó általános szabályokat!
  • A kutyapiszkot kérjük, takarítsa fel kedvence után!
  • Nagyon sok család érkezik hozzánk kisgyerekkel, a gyerekek általában rajonganak a kutyusokért, de lesznek olyan vendégek is, akik esetleg félnek a kutyától, vagy zavarja Őket a pihenésben. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, és ha valamelyik vendég külön kéri, vegye pórázra kutyusát!

Tartsuk tiszteletben egymás pihenését!

Szobafoglalásnál kérjük, jelezze, ha kutyával érkezik és adja meg a házi kedvenc méretét is!

Várjuk Önt és négylábú kedvencét szeretettel!

bastya_logo

 

FOGLALJON online!

Foglalni szeretne? Kérdése van? Kérjük küldjön üzenetet számunkra például, hogy mikor érkezne vagy milyen apartmant szeretne. Készséggel válaszolunk minden megkeresésre!