Hívjon minket: +36 42 281 657
H-4300 NYÍRBÁTOR Hunyadi 10 View on Map

Vadászat

A térség vadászati adottságai igen kedvezőek, az erdők állatvilága gazdagabb, mint az ország más területein.  Sok külföldi és belföldi vadász keresi fel szívesen ezt a kiváló vadállományban igen gazdag területet.

Pannonvad Kft. Magyarországon és Romániában szervez vadászatokat vendégeink számára a kárpátmedencében vadászható vadfajokra. Kelet-Magyarországon leginkább őzbakvadászatot szerveznek, ahol vadászvendégeink gyakran ejtenek el kapitális agancsméretű, golyóérett, valamint rendellenes, érdekes agancsú bakokat. Legjobb vadászati időpont április 15. – május vége, valamint július 20. – augusztus 10. között.

Szarvasra az ország Északkeleti részén lehet eredményesen vadászni. A szarvasbőgés a magyarországi területeken általában szeptember 10. és 30. között zajlik, ilyenkor juthat a vadász a legtöbb élményhez.

A legjobb vaddisznóállomány Északkelet Magyarországon található. Egyéni lesvadászatokat egész évben, vaddisznóhajtásokat csoportok részére novembertől január közepéig szerveznek.

A Bástya Wellness Hotel*** teljes körű, a megrendelő igényeihez igazodó ellátással áll hazai és külföldi vendégei rendelkezésére, akik vadászati céllal látogatnak el a Nyírségbe!

Bástya_vadaszturizmus

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT