Hívjon minket: +36 42 281 657
H-4300 NYÍRBÁTOR Hunyadi 10 View on Map
<span>Ismerjen meg</span> bennünket

Ismerjen meg bennünket

Bástya Wellness Hotel Nyírbátor

Üdvözöljük Nyírbátorban, a hagyományok, a kultúra és a történelmi legendák városában!

A Bástya Wellness Hotel egy igazi kis ékszerdoboz a nevezetességeiről híres Nyírbátorban, amely egész évben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit. Töltsön el néhány felejthetetlen napot minden kényelemmel felszerelt szállodánkban és ismerje meg az ősi, több mint 700 éves múltra visszatekintő városunkat.

CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT már 1984 óta

A családi vállalkozásban működő Bástya Wellness Hotel csaknem 35 éves múltra tekint vissza. Az állandó újításoknak köszönhetően kedvelt és színvonalas szálláshellyé vált Nyírbátorban.
Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat nálunk.

Nyírbátor egyike Magyarország azon különleges hangulatú kisvárosainak, ahol kézzelfogható, kitapintható a történelem. Más itt az élet ritmusa, mint az ország központi területein, más a közérzet, amely egy meghatározhatatlan „otthonosság érzettel” írható körbe. A kedves, közvetlen, vendég-szerető szabolcsi emberek, a szép, rendezett város, a történelmi emlékek szokatlan bősége okozzák ezt. Ezen örökség, a történelmi hangulat igazi kulturális kisvárossá teszi Nyírbátort.

 

FOGLALJON online!

Foglalni szeretne? Kérdése van? Kérjük küldjön üzenetet számunkra például, hogy mikor érkezne vagy milyen apartmant szeretne. Készséggel válaszolunk minden megkeresésre!