Hívjon minket: +36 42 281 657
H-4300 NYÍRBÁTOR Hunyadi 10 View on Map
 

A Sárkány Wellness & Gyógyfürdő gyógyvizes medencéi, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet tartalmazzák, amelynek oldott sótartalma összesen 1.526 mg/l.  A feltörő gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyvek tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő szolgáltatásai:

Wellness
A Sárkányfürdő wellness részlege különleges élményeket nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben három finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

Strandfürdő
A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett megnyitotta kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező, ám az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált Strandfürdő is. A strandon kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. Az új öltöző kapacitása 1.000 fő, 3 büfé és 1 meleg konyha áll a vendégek szolgálatában.

Uszoda
Az úszás áldásos hatásai közismertek. 25 méteres sport úszómedencénkben a rutinos úszók, még állítható mélységű tanuszodánkban a legkisebbek is élvezhetik az úszás örömeit. Úszóbérlettel vendégeink már reggel 5.30-tól megkezdhetik a napi testmozgást.

Úszásoktatás
Az úszást nem lehet elég korán – és sosem túl késő elkezdeni. Az egészen picik szakember közreműködésével élvezhetik a babaúszás jótékony hatásait. A Kalovits-módszer segítségével erősíthető a baba immunrendszere, izomzata és csontozata.
Szakképzett oktatók segítségével úszó a tanfolyamokon bárki gyorsan és biztonságosan sajátíthatja el az úszás képességét.

 

FOGLALJON online!

Foglalni szeretne? Kérdése van? Kérjük küldjön üzenetet számunkra például, hogy mikor érkezne vagy milyen apartmant szeretne. Készséggel válaszolunk minden megkeresésre!